Како и када формирања бебин секс?

Рођење детета - важан догађај, тако да девет месеци трудноће није довољно да се прочита све књиге, гледање филмова све тренинге и обићи све семинаре информисање о његовим карактеристикама. Ипак, родитељи детета, чак и ако нису већ успела да подигне један од свог старијег брата и / или сестре, сваки пут, по први пут, таласи и упити било какву корисну информацију. Способност да се зна пол нерођеног детета - то је један од оних који брину о ништа мање него избор имена за њега. Она инспирише Уочи тога у породици и омогућава вам да планирате своје акције, одећу, играчке и намештај за новорођенче.

 
Стога, не би требало да преузме интерес у који ће бити рођен, дечака или девојчице, мировања и бескорисним. У ствари, он носи доста практичних користи и омогућава мама и тата да мало нерођено људско биће као пуноправног члана породице, третиран са љубављу и свесни да почне дијалог са њим. Само један пар покушава да предвиди пол наследника, и измишљају начине да утичу на формирање. Други су ограничени на ране идентифика
ције пол фетуса, формиран у материци. Али у сваком случају, обојица ће бити корисно да знају како се формира и оно што одређује пол детета.

Генетика секса и њеним законима
Плод сазрева у телу мајке око четрдесет недеље (значи 270 дана), постепено претвара из ембриона у ембрион. Девет месеци трудноћа период конвенционално подељена на тзв триместру, односно три фазе у трајању од три месеца сваки. Током сваког тромесечја, опредељење је карактеристично за ову фазу развоја ембриона, промене у фетуса, који може да одреди време и неке од карактеристика трудноће. Цео период трудноће може се поделити у две главне фазе: фетуса (ембриона) и фетуса (фетуса).

Пошто узрок трудноће је фузија мушких и женских ћелија герминативним, имају другачији скуп хромозома, а пол детета зависи од овог скупа. Али свако јаје увек садржи само Кс хромозом асперматозоид - и Кс и И хромозом (однос-о 50/50). Дакле, сперма (у случају Кс-хромозома - женски дете рођено, а у случају И-хромозома - мушког) одређује пол тела ће се развити из бластоциста (количник је оплођена јаја). Тако, ембрион постаје "дечак" или "девојка" готово одмах након зачећа.
  1. Органи фетуса почињу да се формирају још током првог тромесечја трудноће.
  2. А више препознатљив изглед гениталија фетус стекну шесте недеље развоја . Ипак , они нису тако добро развијени да их истражите са ултразвуком или неки други метод није могуће . Докјаје већ почиње да се обликује . Али, развој репродуктивних органа , односно тестиса и јајника касније : Седма недељу дана после зачећа .
  3. Само током осме недеље трудноћеследећи дечак постаје очигледно мушке полне карактеристике . То је зато што , под утицајем И - хромозом , тестиса почињу да произведе хормон тестостерон . Сходно томе , примарни произвео и герминалне ћелије , као и анални и урогениталног област .
  4. Али, док је унутрашњи органи и спољни полни орган да изда само девети недеље и идентификују их сигурно бити, јер дванаестој недељи после зачећа.
Данас, поред ултразвучну дијагностику измислили много више и мање вероватно да открије, па чак и "програмирање" секса на нерођеног детета. Међу њима, најпопуларнији методе у вези са исхраном, чистота крви, старост супружника и однос између њих, датуми рођења (година и месеци) супружника, време овулације, па чак и интензитет сексуалног живота будућих родитеља. Али, у ствари, морамо признати да сексуални идентитет се утврђује на почетку увек генетски. И после сперме са одређеном сетом хромозома испред свог "конкурента" на путу до јајне ћелије, утицај на формирање дечака или девојчице у утроби је немогуће.

Одређивање пола детета
Студија користећи ултразвучни сензор, или кратак ултразвук нам омогућава да "види" пол нерођене бебе. Наравно, примарни циљ ове дијагностичке методе је другачија, и заиста његов спектар је много шире могућности. Ултразвук показује статус фетуса генерално омогућава што је раније могуће идентификовати могуће недостатке и болести у њеном развоју. И сазнали пол не успе, ако фетус је правилно постављена. Дебљина трбушног зида труднице и износ од плодове воде такође утичу на тачност, као и могућност одређивања пол детета.

Како и када формирања бебин секс?У теорији, ултразвук може да идентификује дечака или девојчицу и 11. недељу развој фетуса, али таква рану дијагнозу високим ризиком од грешке. Дакле, чак и најзанимљивије и нестрпљиви родитељи, има смисла да се барем пате до 12. недеље трудноће. Шта се дешава ако покушате раније? Ништа страшно, али добар - не. Сексуална Бумп која изгледа као мала неравнина на телу ембриона, још увек није привукло шест недеља након зачећа. Али, до деветог недеље гениталијама дјечака и дјевојчица изгледају потпуно идентично. Постоје само тзв лабио-сцротал набори, заобљене и не могу разликовати једни од других по изгледу.

После око 11 недеља фетуса развоја наборима у дечака почиње да " изађе " на пенис и скротум . Али чак и тестиси су у стомак , и они ће остати ту све до седмог месеца трудноће . Дакле, у 11 недеља ултразвуком може извршити одређене претпоставке , али морате бити спремни за чињеницу да је вероватноћа грешке није мањи од 50 % . И тек након 5 или 6 недеља након почетка формирања спољних полних полних карактеристика ће сасвим јасно даултразвук сонда није био у заблуди манифестује .

Обичнопрви ултразвук током трудноће именује труднице мајку до 12-13 -ог недеље трудноће . Али чак и тада , да видимопол фетуса је и даље веома тешко . У 15. недељи ,вероватноћа успешног истраживања изнад , али само до 18 недеље дијагностичару могу вам дати одређени број поузданих информација . Штавише, ако је дечак већ може ваљано размотри развој плода у женској родитељи морају да остану у незнању понекад све до 20. , па чак и до 25. недеље трудноће .

Ово је због развоја лабиа мајора у раним фазама. Они су често у стању отока и зато лако помешати са мушког полног органа. Поред тога, фетус може лежати са ногама чврсто стиснуте и на тај начин не дозвољавају да размотре своје полне органе. А понекад погрешно за пенис да прсте или стопала, па чак и пупчане врпце. Дакле, труднице родитељи могу да се саветује да буду стрпљиви и чекају 24. недеље трудноће. До тог времена плод је већ прилично покретне, биће потребно правилан положај, а свакако показати своју сексуални идентитет.